Загадкове фото НЛО, зроблене 1971 року у Коста-Ріці, знову стало предметом обговорення. Цей знімок було зроблено аерофотографом та картографом Серхіо Лоайосом під час його роботи над проектом гідроелектростанції.

Він фотографував територію з висоти близько 3000 метрів, і одна з його чорно-білих фотографій, оприлюднена у квітні 2021 року, привернула велику увагу.

На цьому знімку над озером Коте видно дивний об'єкт у формі тарілки, який завис у лівій частині кадру. Цікаво, що ні Лоайос, ні пілот літака не помітили цього об'єкта під час польоту. Фото було зроблено з інтервалом 20 секунд, і цей об'єкт з'явився на одному з кадрів, але був непоміченим у момент зйомки.

Знімок НЛО / фото: LADbible
Знімок НЛО / фото: LADbible

Скептики припускають, що це могло бути світлове відображення або ефект, викликаний водою озера, але поки не було представлено переконливих доказів, які спростовують гіпотезу про НЛО.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку
Показати ще

Журналіст Леслі Кін, який спеціалізується на паранормальних явищах, назвав цю фотографію "найкращою фотографією НЛО" і відзначив її у своїй статті для New Yorker, присвяченій тому, як Пентагон почав серйозно ставитися до НЛО.

НЛО
НЛО

Оскар Сьєрра, дослідник НЛО з Коста-Ріки, підтримав думку Кіна, сказавши, що це один із найпереконливіших наукових доказів існування НЛО. На фото видно дископодібний об'єкт із виразним сонячним відблиском, і важливо зазначити, що це була офіційна урядова зйомка.

Хоча поки що немає точних відповідей про те, що зображено на фотографії, вона продовжує бути однією з найвагоміших доказів у довгих пошуках правди про можливі позаземні цивілізації.

Нагадаємо, Землю може проковтнути галактика-вбивця: катастрофа загрожує нам у найближчі 100 років

Раніше ми писали про те, що "Про візит повідомлять...": у Чехії відкрили контактний центр для інопланетян

Крім того, Знай.ua повідомляв, прилетіли НЛО і дратували собаку: чоловік розповів про дику прогулянку