Відомий український блогер Ніколас Карма, який часто цікавиться у перехожих на вулицях про їхнє вбрання та вартість одягу, нещодавно зустрівся з популярною співачкою Олею Поляковою. Він поставив їй своє традиційне запитання: "Скільки коштує ваш лук?"

Зірка не стала приховувати, що значна частина її гардеробу, в якому вона з’явилася того дня, була придбана ще 15-20 років тому. Вона розповіла, що на ній був атласний сірий комбінезон, який вона купила багато років тому.

Полякова з Ніколасом Кармой, скріншот з Instagram
Полякова з Ніколасом Кармой, скріншот з Instagram

Полякова навіть зазначила, що пам'ятає, скільки він коштував тоді. Співачка зізналася, що купівлею речей займався її чоловік, жартуючи, що завдяки йому у неї є чимало стильних та дорогих речей.

Однак найбільший акцент Полякова зробила на своєму розкішному подарунку — дорогому наручному годиннику, який їй подарував чоловік не так давно. Вартість цього аксесуара становить приблизно 730 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Французький мільярдер купив Lifecell: що зміниться для українських абонентів Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Якщо хочете жити – відмовтеся: три категорії продуктів, що підвищують ризик онкології
Показати ще

Полякова з годинником, скріншот з Instagram
Полякова з годинником, скріншот з Instagram

Співачка поділилася, що витратила багато років, щоб нарешті отримати такий подарунок. Вона додала, що для неї це особливий подарунок, оскільки вона довго мріяла про нього.

"Чоловік подарував годинник, який 20 років клянчила. І ось, нарешті, отримала і думаю, чи можна розлучатися. Це 16 тисяч євро", - зі сміхом відзначила знаменитість.

Крім того, Оля сказала, що дозволяє собі такі дорогі речі, бо чесно заробляє гроші, сплачує податки та забезпечує зарплатами своїх працівників. Вона вважає, що її успіх дає їй можливість насолоджуватися розкішними речами, не відчуваючи докорів сумління.

Нагадаємо, Полякова вступилася за Данилка після хвилі критики: "Щирий українець"

Раніше ми писали про те, що "К*за, ганьба таким українкам": на варшавському вокзалі з Олею Поляковою стався конфуз

Крім того, Знай.ua повідомляв, Ольга Фреймут винесла проблему з квартирою у гучний скандал: виною послужило громадянство чоловіка