Ретроградний Меркурій ніби закінчився, а до коридору затемнень ще більше двох тижнів, але це не треба розслаблятися.

Так-так, недаремно 2024 називається кармічним, адже ми проходимо уроки регулярно. Вже з 3 вересня Плутон перейшов на знак Козерога, де пробуде до 20 листопада 2024 року.

Плутон / фото: Pinterest
Плутон / фото: Pinterest

Астрологи стверджують, що цей час стане періодом глибокого перегляду цінностей та цілей. Плутон, планета, яка часто асоціюється з глобальними змінами та трансформаціями, з'єднується з Козерогом, знаком, що символізує порядок, стабільність та відповідальність.

У цей період багатьом з нас доведеться зіткнутися з людьми та ситуаціями з минулого, які, начебто, вже давно залишилися позаду. Повернення цих людей не варто сприймати як випадковість чи кармічне покарання. Навпаки, вони можуть відіграти ключову роль у досягненні наших цілей, запропонувавши нам підтримку та допомогу. Це час, коли минуле нагадує про себе, пропонуючи нам шанс на виправлення помилок та продовження шляху з новими знаннями та досвідом.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Закохана пара, фото: Знай.ua
Закохана пара, фото: Знай.ua

Плутон у Козерозі торкнеться і сімейних відносин, порушуючи питання про авторитетність і вплив усередині сім'ї. Наприклад, якщо раніше головним наставником для вас був батько, то в цей період його роль може відійти на другий план, поступившись місцем іншому члену сім'ї.

На світовій арені Плутон у Козерозі обіцяє непрості часи. У період з 31 жовтня по 4 листопада 2024 року, коли Плутон перебуватиме в опозиції з Марсом у Раку, можливі загострення конфліктів, особливо між військовими структурами та владними колами.

Кадри з поля бою, війна в Україні, скріншот з відео
Кадри з поля бою, війна в Україні, скріншот з відео

Вплив Плутона в Козерога відчуватиметься всіма знаками Зодіаку, але для деяких цей період виявиться особливо важливим.

  • Раки, Терези та Овни: Ці знаки можуть зіткнутися з найбільш серйозними випробуваннями, що вимагають негайних рішень. Важливо бути готовими до несподіваних викликів та не відкладати важливих справ.
  • Тельці, Діви, Скорпіони та Риби: Для представників цих знаків Плутон у Козерозі принесе сприятливі можливості. Заручіться підтримкою впливових людей та скористайтеся шансом отримати цінні рекомендації, чи то у професійній чи особистій сфері.

Нагадаємо, що грошових днів - два тижні: українцям показали місячний календар вересня 2024 року.

Раніше ми повідомляли, що 19 серпня та 25 грудня – небезпечні дати 2024 року: як пережити ці дні і що відбуватиметься.