Жінка розповіла, як вона та її друзі покинули апартаменти Airbnb, виявивши фальшиву стіну та приховану приховану житлову площу нагорі.

Дівчина та сім її друзів були в Сан-Рафаелі, Каліфорнія, щоб відсвяткувати її майбутнє весілля, влаштувавши дівич-вечір у розкішному будинку з чотирма спальнями на березі моря. Про це повідомляє Mirror.

Апартаменти, скріншот: TikTok
Апартаменти, скріншот: TikTok

У серії відеороликів Алекса та її наречений документують те, чого вони на початку не очікували побачити. У першій із чотирьох частин жінки входять у будинок і демонструють, як красиво все усередині виглядає. Друзі Олекси прикрасили внутрішню частину обідньої зони, вино лилося річкою, і вони були раді залізти в джакузі та повеселитися.

Наречений розповідає, що все було чудово, поки хтось із гостей не помітив, що стіна, яку вони вважали твердою, насправді була фальшивою, і коли її штовхнули, вона відкрилася до секретних сходів.

Популярні новини зараз
Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Пенсіонерам збільшать виплати майже на 900 гривень Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки
Показати ще

Далі він каже, що, зрештою, це не було б проблемою, якби цей прохід був у початковому списку на сайті, але в описі не було зазначено наявність будь-яких сходів.

Апартаменти, скріншот: TikTok
Апартаменти, скріншот: TikTok

Протягом вечора сталася низка інших дивних інцидентів. Якось, сидячи в саду за будинком, вони помітили, що камери спостереження стежать за ними, коли вони рухаються.

Вони знали про камери відеоспостереження, тож це не було проблемою, але незабаром стало зрозуміло, що за ними спостерігають, коли господар надіслав їм повідомлення про те, що можна і не потрібно робити в джакузі. Потім, близько 11 години вечора, з'явився дивний чоловік, і на запитання, хто він такий, господар заявив, що він технік роботи з обігрівачем. Після того, як вона сказала, що було б непогано, якби їй спочатку сказали, що чоловік має прийти, їм сказали, що вони можуть виїхати, якщо захочуть.

Апартаменти, скріншот: TikTok
Апартаменти, скріншот: TikTok

Нагадаємо, що через укус павука дівчина мало не залишилася без ноги: дірка назавжди нагадуватиме про пригоду.

Раніше ми повідомляли, що поміститься в руці: знайшли найменшого чоловіка у світі - коли народився, то важив 700 грамів.