У Греції сталася досить дивна історія з 44-річною жінкою із Тріполі, яка потрапила за ґрати через свої не зовсім звичайні захоплення.

Виявляється, вона настільки була закохана у пожежників, що вирішила влаштувати кілька підпалів, щоби привернути їхню увагу. Так, вона справді навмисно підпалювала поля, просто щоб побачити героїчних хлопців у формі та пофліртувати з ними. Але замість романтики все закінчилося в'язницею.

Пожежники / фото: Pinterest
Пожежники / фото: Pinterest

Тепер на неї чекають два місяці за ґратами, три роки умовного терміну та штраф у 1000 євро. І це ще їй пощастило, бо її могли посадити на три роки, якби суд не пом'якшив покарання.

Але на цьому історія не закінчується. В іншому районі Греції цього разу в Македонії затримали 51-річного чоловіка, який теж вирішив підпалювати поля. Щоправда, мотиви його підпалів не такі романтичні – щось там пішло не так. Йому дали 15 місяців в'язниці, але з них він відсидить лише три, а ще заплатить 1400 євро штрафу.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня
Показати ще

пожежа
пожежа

Ці підпали не стали великими і пожежники встигли вчасно їх згасити. Але на тлі нещодавніх величезних пожеж у Греції, де згоріли тисячі гектарів лісу та будинків, такі випадки викликають серйозні побоювання. Уряд вже активно допомагає постраждалим, пропонуючи фінансову підтримку та безвідсоткові кредити, щоб допомогти людям відновитись після лиха.

Також ми писали, до мережі потрапили інтимні листування російського генаралу та його "пекінесика": українці в шоці, але не без сміху

Раніше стало відомо про те, що після 4-х років щурячого терору чоловік у розпачі розгромив свій будинок: з'їли проводку шість разів

Вам буде цікаво дізнатися, літня пара зайнялася сексом за допомогою живої форелі та зняла це на відео