Вересень готовий здивувати нас на кіноарені з цілою низкою неймовірних прем'єр. Ось що на нас чекає:

"Бітлджюс 2" – через 36 років Тіму Бертону вдалося повернути до життя мертвого хлопця у смокінгу. Сім'я Дітц знову зіткнеться з цим моторошним (і водночас веселим) хлопцем, і цього разу все почнеться з порталу у світ привидів, який відкриває їхня підліткова дочка.

У кіно з 5 вересня, а у ролях старі знайомі: Майкл Кітон, Вайнона Райдер, Джастін Теру та Моніка Белуччі.

2. "Граф Монте-Крісто" – поринаємо в епоху королівської Франції з новим масштабним проектом за класичним романом Олександра Дюма. Молодий моряк стає багатим графом і мстить своїм ворогам. Прем'єра теж 5 вересня, і це одна із найдорожчих французьких стрічок року!

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати
Показати ще

3. "Трансформери: Початок" – анімаційне продовження, яке покаже ранні дні на Кібертроні і як Оріон Пакс та D-16 стали Оптімусом Праймом та Мегатроном. У кіно з 19 вересня, а озвучують Кріс Хемсворт та Скарлетт Йоханссон.

4. "Геллбой: Горбун" – супергеройський жах новим демонічним злом, з яким Геллбой доведеться зіштовхнутися. У кіно із 26 вересня.

5. "Самотні вовки" – комедійний екшн з Джорджем Клуні та Бредом Піттом про двох професійних фіксерів, які змушені працювати разом. Тепер фільм буде доступний на Apple TV+ із 27 вересня.

6. "Боксер" – спортивна драма про боксера, який разом із сім'єю біжить із Польщі у пошуках спортивної слави. Натхненний "Роккі" фільм з'явиться на Netflix 11 вересня.

7. "Мегаполіс" – епічна драма від Френсіса Форда Копполи про руйнування мегаполісу Новий Рим та прагнення створити ідеальне суспільство. Коппола витратив роки та продав виноробні заради цього проекту.

Прем'єра 26 вересня.

8. "Кінець, з якого ми починаємо" – затоплений Лондон та боротьба молодої сім'ї за виживання у новому світі. Бенедикт Камбербетч у цьому фільмі, що виходить 12 вересня.

9. "До кінця світу" – вестерн про кохання та війну в Сан-Франциско 1860-х років. Вігго Мортенсен привертає увагу до нового проекту після успішних показів на кінофестивалі.

Прем'єра 26 вересня.

10. "Гра кілера" – у цьому комедійному бойовику Дейв Батіста грає кілера, який, дізнавшись про свою несподівану "смерть", вирішує замовити власне вбивство. А коли з'ясовується, що він здоровий, йому доведеться впоратися з колишніми колегами.

Прем'єра 12 вересня.

Вересень буде спекотним на кіношні події – не пропустіть ці захоплюючі новинки!

Нагадаємо, Кіану Рівз та Джим Керрі зіграють у новому "Їжаку Сонік 3": коли бігти за квитками на фільм

Раніше ми писали про те, що фанатам LOL показали, як виглядає новий "Arcane": Джинкс готується до повномасштабної війни

Крім того, Знай.ua повідомляв, фанатам Disney належить подивитися купу всього: дати виходу "Аватар 3", "Мандалорець" і не тільки