Найдорожчий будинок в Україні, котрий точно вразить будь якого українця.

Український ринок нерухомості дивує широким вибором – від доступних квартир до розкішних вілл. Найдорожчі об'єкти зазвичай розташовані в Києві, де відзначаються великою площею та зонами для відпочинку. Найбільше коштовне житло в Україні знаходиться саме в столиці, в Голосіївському районі.

Це розкішна вілла вартістю близько 10 мільйонів доларів США, що дорівнює приблизно 412 мільйонам гривень. Садиба розташована в престижному районі Конча-Заспа, на території закритого котеджного містечка, де забезпечено цілодобову охорону та високий рівень безпеки. Також є прямий вихід до річки Козинка.

На величезній ділянці землі площею 1,2 гектара стоїть вілла на 1300 квадратних метрів. Окрім основного будинку, тут є гостьовий будиночок площею 120 квадратних метрів та квартира для персоналу на 495 квадратних метрів. Будинок триповерховий і готовий для проживання. У ньому використані високоякісні матеріали: зовнішні стіни з червоної цегли утеплені фінським піносклом, а дах вкритий іспанською керамічною черепицею.

Інтер'єр також вражає – граніт, мармур, ексклюзивні меблі бренду VISIONER, кухня від “Luciano Zonta”, сантехніка DEVON & DEVON. Ремонт виконаний за дизайнерським проектом, що видно на фото, де можна помітити витончений стиль та розкішні деталі.

Популярні новини зараз
Французький мільярдер купив Lifecell: що зміниться для українських абонентів Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Новим власникам дістануться не лише будівлі, а й численні зони для відпочинку, включаючи:

  • СПА зону з 20-метровим басейном;
  • сауну;
  • джакузі.

Найдорожчий будинок України. Фото від Новини Pro
Найдорожчий будинок України. Фото від Новини Pro

Найдорожчий будинок України. Фото від Новини Pro
Найдорожчий будинок України. Фото від Новини Pro

Крім того не менш вржає підвальний поверх, де розміщено домашній кінотеатр, косметологічний кабінет, тренажерний зал та два льохи для вина.

Найдорожчий будинок України. Фото від Новини Pro
Найдорожчий будинок України. Фото від Новини Pro

Що ж тут сказати, це будинок мрія кожного українця, але не кожен на жаль може собі дозволити його придбати.

Нагадуємо, бідним українцям пояснили, чому лише вони будуть платити.

Душ і прання стануть розкішшю- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, шалені знишки на старі автомобілі, чому такі низькі ціни?