Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Справа в тому, що у Швейцарії створили незвичайний мотоцикл Spitfire. Його стилізували під однойменний британський винищувач Другої світової війни.

Мотоцикл BMW R 1200 R отримав алюмінієвий обтічник у стилістиці винищувача Spitfire. Новий вихлоп мотоцикла вміє випускати полум'я.

Про цей потужний апарат у деталях розповідають на порталі Rideapart.

Мотоцикл BMW R 1200 R, фото: Rideapart
Мотоцикл BMW R 1200 R, фото: Rideapart

Незвичайний проект втілили у життя у швейцарському ательє VTR Customs. В основі його лежить мотоцикл BMW R 1200 R 2017 року.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Кастомайзери надихнулися знаменитим винищувачем Supermarine Spitfire і створили для байка спеціальний обтічник із полірованого алюмінію, який імітує фюзеляж британського літака.

Саме завдяки ньому мотоцикл має нестандартний вигляд. Його висота зменшена лише до 890 мм і навіть довелося вкорочувати підвіску. Крім того, були встановлені циферблати приладів від Supermarine Spitfire.

Мотоцикл BMW R 1200 R, фото: Rideapart
Мотоцикл BMW R 1200 R, фото: Rideapart

Потужність 1,17-літрового двигуна BMW R 1200 збільшили до 170 л. с., а масу байка знизили до 205 кг. Створений у VTR Customs вихлоп вміє випускати вогонь, що й не дивно, адже Spitfire перекладається як "вогнедишний".

Мотоцикл Spitfire існує в єдиному екземплярі і є найчастішим гостем на байк-шоу. Його можуть продати новому власнику, але вартість чимала – $89 000.

Нагадаємо, швидкість 190, а запас ходу на 200 км: в Індії презентували електробайк за ціною смартфона.

Раніше повідомлялося, майстри "склепали" стареньку BMW та спортбайк Yamaha: коліс стало менше, а швидкості - більше.

Також, депутат-фермер Роман Микитюк із боргами та мільйонними доходами отримує солідну зарплату від ТЦК: 933,4 тис грн.