Всесвітньо відома американська актриса, зірка багатьох фільмів Анджеліна Джолі, яка нещодавно зіграла оперну діву Марію Каллас у картині «Марія», в черговому інтерв'ю розповіла про нову акторську роботу, представлену на Венеціанському кінофестивалі.

Акторка також поділилася деякими моментами свого життя. Про це стало відомо завдяки свіжому матеріалу журналу The Hollywood Reporter.

Анджеліна Джолі, фото: hollywoodreporter
Анджеліна Джолі, фото: hollywoodreporter

У розмові Джолі зізналася, що у Лос-Анджелесі вона живе просто тому, що через розлучення вона не має іншого вибору. Виїхати вона зможе, коли всім її дітям виповниться 18 років.

"Коли в тебе велика родина, ти хочеш, щоб усі були в спокої та безпеці і щоб їхнє приватне життя охоронялося. У мене є будинок, де я можу ростити моїх дітей, але іноді це місце буває таким... Та людяність, яку я побачила подорожуючи у світі, — це не те, з чим я тут росла», — поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вона заявила, що планує провести якийсь час у Камбоджі, коли її діти стануть повнолітніми, а також відвідувати членів своєї родини, де б вони не жили.

Також акторка зізналася, що в її житті практично немає близьких друзів — тих, кому вона могла б зателефонувати посеред ночі, якщо буде потрібно.

"Можливо, це через те, що я рано втратила маму. Може, через роботу. Може, через те, що мене багато разів зраджували. У мене не так багато теплих, близьких стосунків, на які я б спиралася", - зазначила вона.

За словами Джолі, вона стикалася з ситуаціями, коли друзі не приходили на допомогу членам її сім'ї, але все ж таки в її житті є кілька людей, яким вона довіряє.

Анджеліна Джолі, фото: hollywoodreporter
Анджеліна Джолі, фото: hollywoodreporter

Щодо фільму "Марія", прем'єра якого нещодавно відбулася в рамках Венеціанського кінофестивалю, то в ньому Анджеліна змогла знятися, бо деякі з її дітей уже стали досить дорослими та незалежними.

"Вони вже не так потребують мене, так що я можу довше бути відсутніми, або вони через вік можуть бути разом зі мною на зйомках. Це нова пора в нашому житті. Я дуже схвильована тим, як вони поступово встають на ноги", - розповіла Джолі.

Зазначимо, що у Джолі та її колишнього чоловіка Бреда Пітта шість спільних дітей. Троє з них (22-річний Меддокс, 20-річний Пакс та 19-річна Захара) — прийомні, ще троє (18-річна Шайло та 16-річні Нокс та Вів'єн) — рідні. Майже всі вони нібито перебувають у поганих стосунках із батьком.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі торкнулася серця багатьох людей: актриса опустилася навколішки перед хворим фанатом.

Раніше повідомлялося, Зеленський, Кароль, Ібрагімович і навіть Трамп у цьому списку: 3 знаки Зодіаку з дуже потужною енергетикою.

Також, Бред Пітт намагається змусити мовчати Джолі про побої: відмовиться - заплатить більше.