Популярна у соціальних мережах та на телебаченні українська нумерологиня, енергетичний практик та екстрасенсиня Розалія Романова поділилася свіжим прогнозом. За словами Розалії Романової, вже вересень стане для України вирішальним місяцем у 2024 році.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Розалії Романової, який доступний для перегляду в мережі YouTube.

Розалія Романова, скріншот: YouTube
Розалія Романова, скріншот: YouTube

"Вересень - це найбільш вирішальний місяць цього року. Тобто всі головні події цього року так чи інакше у вересні мають дійти до свого логічного закінчення", - каже Романова.

Також Розалія Романова заявила, що ситуація на Курщині буде дуже напруженою.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"Вона блискавично почалася. Карта каже — ця ситація вже вплинула на хід війни і впливатиме далі. Карта — перевернутий імператор і я думаю, що це Путін. Його може знесуть, або повідомлять про смерть. Ситуація на Курщині на нього вплине", — каже вона.

Розалія Романова вважає, що Путін доживає останніх днів.

Путін із Лукашенком / фото: Telegram
Путін із Лукашенком / фото: Telegram

Варто нагадати нашим читачам, що ще в березні 2024 року Розалія розклала карти Таро на три місяці щодо того, чи посилюватиметься "хлопок" на території Росії.

"Є карма, є справедливість. Її ніхто не скасовував. І справді йде війна... "Бавівна" (у Росії - "Апостроф") буде і посилюватиметься. На жаль, більше гинуть мирні люди, про це говорить карта "Перевернутого". сонця"... Росія це дуже відчуватиме і це буде боляче для них", - зазначила тоді вона.

Нагадаємо, "Велика армія впаде": пророцтва, які були під землею 4 тисячоліття, викликали шок у археологів.

Раніше повідомлялося, відомий астролог назвав "поворотні" дати для України у 2025 році: до чого готуватися.

Також, Володимир Путін розсмішив росіян "космічними військами" в Курську: "Просять щось серйозніше, ніж АК".