Едді Андуджо, мешканець котеджного містечка поблизу міста Єлм, штат Вашингтон, після повернення додому з поїздки виявив, що до його будинку проник невідомий. Спочатку Едді подумав, що це чийсь жарт, адже на кухні було розбите вікно, і скло розлетілося по всій раковині та підлозі.

Але згодом він зрозумів, що це реальне пограбування, хоч і доволі незвичне. Невідомий зловмисник, увійшовши в будинок, не став нишпорити або забирати цінні речі. Натомість він приготував собі спагеті, з'їв їх і, що найдивніше, помив посуд після себе.

Він також залишив охайно складені ковдри, які, ймовірно, використовував під час перебування у домі. Перед тим, як піти, незнайомець залишив власнику будинку записку з вибаченнями.

У записці йшлося: "Мені дуже потрібна їжа, тому я вдерся до вашого будинку. Вибачте, я з'їв деякі продукти, виправ одяг і прийняв душ. P.S. Ваша попкорн-машина, здається, зламалася."

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Камери відеоспостереження зафіксували підозрюваного — чоловіка в синій сорочці з довгими рукавами, сірими штанами та чорними туфлями. Хоча поліція вже ідентифікувала підозрюваного й залучила собак для його пошуку, на момент повідомлення зловмисника ще не було спіймано.

Крім того, в цьому ж районі інша мешканка, Бетані Стірбер, розповіла про подібний інцидент. Невідомий чоловік також намагався проникнути в її будинок і машину, знайшовши ключі від гаража та воріт.

Хоча власникам вдалося його відлякати, він повертався знову й знову. Стірбер додала, що виклик поліції зазвичай займає забагато часу, і злочинець встигає втекти до їх прибуття.

Нагадаємо, вандалізм, побиття і крадіжки: панк провів цілий день в образі Тревора з GTA 5, але його спіймали копи

Раніше ми писали про те, що Олександр Мусієнко розповів, чому путін вклонився Чингісхану: «Треба платити улусу данину»

Вам буде цікаво дізнатися перша в історії екранізація - найкращої гри: вийшов трейлер фільму "Minecraft" із Джейсоном Момоа