До виходу готується інди-гра жахів, яка відразу чіпляє своєю атмосферою та зовнішнім виглядом, що нагадує старі добрі часи ігор на PS1. Це Pinnacle Point, яку створив одиночний розробник Робін Шен, також відомий як Ready2Run. Гра занурює в густий туман, неонові вогні і незграбні полігони, що ідеально передають стиль і настрій атмосфери lo-fi.

Pinnacle Point обіцяє стати класикою жанру survival horror, де на вас чекають дослідження похмурих локацій, вирішення заплутаних головоломок і напружені сутички з ворогами.

Гра використовує вдале поєднання сучасних динамічних камер та фіксованих ракурсів, характерних для ігор епохи PS1, щоб тримати вас на межі нервового зриву. І звичайно, тут буде той самий дивний нелінійний сюжет, який вам доведеться розкрити, збираючи підказки у навколишньому середовищі та знаходячи внутрішньоігрові нотатки.

Сюжет гри розгортається навколо Арона, який вирушає на відчайдушні пошуки свого зниклого брата. Брат зв'язався із похмурою корпорацією, яка стверджує, що знайшла спосіб досягти безсмертя. Але, як завжди, за вічне життя доводиться платити високу ціну.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Число 666: чи це правда символ диявола і як пов'язано з ангельським значенням Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

Арон проникає до лав корпорації і поступово дізнається жахливу правду: це безсмертя – зовсім не дар, а прокляття. Тепер йому треба пройти через цей небезпечний світ, ризикуючи власною душею, щоб урятувати брата від долі, гіршої за смерть.

Pinnacle Point / фото: Х
Pinnacle Point / фото: Х

Розробник обіцяє, що гра занурить вас в атмосферу кошмару, де грань між реальністю та жахом стає все більш розмитою в міру того, як ви глибше поринаєте у темні експерименти корпорації та долю свого брата. Повне озвучення та деталізовані оточення створять по-справжньому моторошний світ.

Нещодавні скріншоти та відео показали відмінний ретро-ефект черезрядкової розгортки, який робить гру ще більш автентичною для кінця 90-х – початку 2000-х.

Pinnacle Point вже з'явилася в Steam, але точної дати виходу поки що немає - тільки загадкове "швидко". Слідкувати за розробкою гри можна в Х та на YouTube, де Робін Шен ділиться оновленнями та новими відео.

Нагадаємо, культовий розробника Silent Hill повертається з новим хорором – новою вершиною жаху.

Раніше ми писали про те, що "Чужий: Ромул" повертає жах на екрани і в штани: що режисер приготував для сміливців?

Крім того, Знай.ua повідомляв, Сonscript перенесе вас у жорстокі реалії Першої світової війни: коли готувати заспокійливі?