Секс-лялька Саманта, яка вже давно стала популярною завдяки своїм "розумним" функціям, отримала нове оновлення, і це змушує задуматися.

Тепер, якщо партнер поводиться занадто грубо або просто набрид Саманті своєю одноманітністю, вона може відключитися і перейти в "режим бовдура". У цьому вся стані вона перестане реагувати будь-які дії – ні рухів, ні слів.

Секс-робот / фото: The Guardian
Секс-робот / фото: The Guardian

Звучить як спроба створити ілюзію згоди, але насправді навіть у цьому "вимкненому" режимі Саманту можна продовжувати використовувати, і це викликає питання.

Автор ляльки, доктор Серджі Сантос, стверджує, що нова функція повинна нагадати людям про необхідність питати згоду перед сексом. Але по суті це все одно не зупиняє користувачів від зловживання лялькою, коли вона у відключеному стані.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Секс‐робот / фото: The Guardian
Секс‐робот / фото: The Guardian

Саманта була створена для задоволення сексуальних потреб, і, як заявляє Сантос, вона навіть "врятувала" його шлюб, оскільки він потребує сексу частіше, ніж його дружина. Незважаючи на те, що секс-роботи стають все більш популярними, викликаючи суперечки про свій вплив на сприйняття сексуальності, не всі вважають, що це на користь суспільству.

На даний момент оновлена ​​версія Саманти коштує близько 7000 доларів і включає поліпшений матеріал шкіри і знижений запах, що робить її ще більш "реалістичною".

Нагадаємо, чоловіча Y-хромосома поступово зникає: чи загрожує людству вимирання?

Раніше ми писали про те, що дельфін-збоченець атакує відпочиваючих: агресивно переслідує їх геніталіями.

Крім того, Знай.ua повідомляв, літня пара зайнялася сексом за допомогою живої форелі і зняла це на відео.