Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які вже встигли почути прогнози від Нострадамуса на 2025 рік, про які ми нещодавно писали, є свіжий прогноз вітчизняного майстра карт Таро. Так, відома у соціальних мережах та на телебаченні українська тарологиня із міста Дніпро Ірина Ходак озвучила свій свіжий прогноз.

Ірина розповіла, що показав новий розклад карток Таро на майбутнє України, міста Дніпро та всієї області. Також практика розповіла, що змогла "побачити" по загальному ходу війни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі "Наше місто".

Ірина Ходак, скріншот: YouTube
Ірина Ходак, скріншот: YouTube

Яким буде перший місяць осені для України?

Таролог із Дніпра Ірина Ходак у своїх прогнозах розповіла про можливі обстріли Дніпра та області, а також про загальний перебіг війни.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку
Показати ще

"Однозначно скажу, що ворог у Дніпро не пройде. Зараз вони вибирають цілі, щоб їх обстріл не був марним. У передмісті буде найбільше обстрілів. Гаряче і боляче буде і в обласному центрі, швидше, вночі і рано вранці. житловому будинку. Також є захист — ППО працюватиме і дуже добре.

Також Ірина Ходак відповіла на запитання, яке їй дуже часто ставлять, щодо одного відомого міста, яке зараз багато хто обговорює.

"Ворог стає ще злішим. Готує нові обстріли. Щось буде пов'язане з водою. Якесь забруднення. Про те місто, про яке багато запитують. Я не скажу, що його захоплять. Його зруйнують. Люди в повному розпачі. Місто. зрівнюють із землею", - сказала вона.

Нагадаємо, готуйтеся до посилених відключень світла: на Південноукраїнській АЕС "вилетів" блок.

Раніше повідомлялося, брутальний позашляховик або витончений ретрокар: який автомобіль ідеально підходитиме вам за знаком Зодіаку.

Також, коридор затемнень із 18 вересня: як підготуватися вже зараз і що заборонено робити до 2 жовтня.