Dead by Daylight, здається, не збирається сповільнюватись, і вересень обіцяє бути гарячим. Гра випустила нову дорожню карту, де описала, що на нас чекає найближчими тижнями.

В цьому році для Dead by Daylight було багато крутих моментів. Гра не тільки тримає в напрузі приблизно 50 тисяч гравців одночасно, але й тішить нас колабораціями з такими популярними франшизами, як Dungeons and Dragons та нещодавно випущеною Castlevania.

Попереду на нас чекають ще більше новинок, включаючи спін-офф The Casting of Frank Stone на початку вересня і, звичайно, очікувану співпрацю з Five Nights at Freddy's влітку 2025 року.

Dead by Dayligh / фото: скриншот Youtube
Dead by Dayligh / фото: скриншот Youtube

Перший тиждень (з 3 вересня): новий скін для Чакі, осінні скіни, подія з подвійними Bloodpoints та розпродаж "Slasher Legends" зі знижками на персонажів з відомих слешер-франшиз.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Другий тиждень: скіни в стилі Castlevania для Мікаели Рід та Кейт Денсон, а також повернення режиму Lights Out. У цьому обмеженому часі гравці стикаються з повною відсутністю перків, HUD і дуже обмеженою видимістю.

Третій тиждень: старт нової публічної тестової збірки (PTB) та щорічного Fire Moon Festival з новою колекцією скінів.

Четвертий тиждень: повернення улюбленого режиму Chaos Shuffle. Цей режим був такий популярний, що його знову чекають з нетерпінням.

Dead by Dayligh / фото: скриншот Youtube
Dead by Dayligh / фото: скриншот Youtube

Dead by Daylight продовжує дивувати, експериментуючи з новими ігровими режимами, які отримують схвалення гравців. Мод Chaos Shuffle повернеться на прохання фанатів, а Lights Out, ймовірно, буде якось пов'язаний із DLC Castlevania.

Поспішаємо повідомити, геймери в екстазі: Call of Duty: Warzone повертає місто-привид, розбитий ядерними бомбами

Раніше ми писали про Warhammer 40,000: Space Marine 2: буде ще більше місій, режимів, арен та зброї

Крім того, стало відомо, що розробники STALKER 2 показали масштаб гри: три кінцівки та унікальні локації