Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити свій вільний час за відеоіграми, є цікава інформація. Справа в тому, що компанія Acer офіційно вийшла на ринок портативних ігрових консолей, представивши свій перший пристрій у цій категорії – Nitro Blaze 7.

Ця новинка конкуруватиме з такими відомими гравцями, як Steam Deck та Asus ROG Ally, пропонуючи портативний, проте високопродуктивний варіант для геймерів.

Про це стало відомо завдяки свіжій інформації від видання The Verge.

Nitro Blaze 7, скріншот: Acer
Nitro Blaze 7, скріншот: Acer

Nitro Blaze 7 оснащений 7-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів і вражаючою частотою оновлення 144 Гц, що робить його одним із найкрутіших екранів серед портативок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Дисплей має пікову яскравість 500 кд/м² та повне охоплення колірного простору sRGB, що забезпечує яскраві та точні кольори. Крім того, пристрій підтримує технологію AMD FreeSync Premium для плавнішого ігрового процесу.

Nitro Blaze 7, скріншот: Acer
Nitro Blaze 7, скріншот: Acer

Серцем Nitro Blaze 7 є процесор AMD Ryzen 7 8840HS - восьмиядерний 16-потоковий процесор, який працює на частоті до 5,1 ГГц. Цей процесор працює в парі з інтегрованою графікою AMD Radeon 780M, 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5x та твердотілим накопичувачем M.2 NVMe з можливістю зберігання до 2 ТБ. Ці характеристики позиціонують Nitro Blaze 7 як потужного конкурента ринку портативних ігрових консолей.

Nitro Blaze 7, скріншот: Acer
Nitro Blaze 7, скріншот: Acer

Пристрій живиться від акумулятора ємністю 50 Вт-год, а користувачі можуть заряджати його через один із двох інтерфейсів USB Type-C, розташованих як у верхній, так і нижній частині консолі для додаткової зручності.

Для відтворення звуку Nitro Blaze 7 оснащена парою динаміків потужністю 1 Вт, а також 3,5 мм роз'ємом для навушників для приватного прослуховування. Зв'язок добре підтримується за допомогою Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3.

Acer ще не оголосила роздрібну ціну та дату випуску Nitro Blaze 7, але очікується, що пристрій викличе значний інтерес серед геймерів, які шукають потужне та портативне ігрове рішення.

Нагадаємо, круто, але не всі відразу: розробники зізналися, що буде в оновленнях S․T․A․L․K․E․R․ 2.

Раніше повідомлялося, запуск PlayStation 5 Pro може відбутися у вересні: 2024 року підтвердження витоку.

Також, Warhammer 40,000: Space Marine 2: буде ще більше місій, режимів, арен та зброї.