Влітку 2024 року з'явилася новина про те, що син великих шанувальників кривавого диктатора путіна Наташі Корольової та Сергія Глушка - Архіп знайшов собі другу половинку та одружився. Весілля багатьом рашистам не сподобалося, проте воно було краще, ніж "конкурси краси" у так званій "ДНР".

Так ось, Архіп одружився з колишньою стриптизеркою Меліссою, проте дівчині вже довелося зайнятися роботою.

Наташа із сином та невісткою, фото: Instagram
Наташа із сином та невісткою, фото: Instagram

У своїх соцмережах Мелісса повідомила, що знайшла нове місце роботи, вона вже деякий час розвивається у сфері краси, роблячи макіяж та укладання. Виявилося, дівчина працює не в елітному місці, а у звичайному торговому центрі.

Публікація Меліси Фокс, скріншот: Instagram
Публікація Меліси Фокс, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75%
Показати ще

Передплатники Меліси здивовані, що багатенька свекруха-путіністка не допомагає молодятам фінансово та написали багато коментарів із критикою.

І такі фото Мелісса також публікує, скріншот: Instagram
І такі фото Мелісса також публікує, скріншот: Instagram

"А що, свекруха лише весілля сплатила, а потім спустила з небес на землю?";

"Батьки, мабуть, сказали діткам, що більше не спонсоруватимуть";

"Молодець Мелісса, що не сіла на шию свекрухи", - написали в мережі.

Весілля сина Тарзана та Корольової, фото: Instagram
Весілля сина Тарзана та Корольової, фото: Instagram

Зазначимо, нещодавно Наташа Корольова потрапила до чергового скандалу, здається, їй оголошували своєрідний бойкот. Артистку вирізали із трансляції святкового концерту у Кремлі.

А також з'явилася інформація, що у чоловіка Наташі Корольової Тарзана почалися проблеми у роботі та спектаклі за його участю почали скасовувати.

Нагадаємо, Квартал 95 висміяли мешканців окупованого Скадовська: "Плюнули в душу".

Раніше повідомлялося, "СРСР - рулить": зрадниця Наташа Корольова разом із чоловіком вбралася в новорічні костюми з радянською символікою.

Також, Оля Полякова жорстко "вмазала" Лорак і Тодоренко: "Вони не мають права називатися українцями".