YouTube вирішив оновити свій алгоритм, щоб не давати підліткам надто багато відео з непрямою агресією чи нереалістичними ідеалами. На думку компанії, такі відео можуть здатися нешкідливими окремо, але при частому перегляді можуть погано позначитися на підлітках.

Дослідниця YouTube Аллісон Бріско-Сміт каже, що часте споживання такого контенту може негативно впливати на самооцінку підлітків, тому важливо встановити певні обмеження, щоб допомогти їм розвивати здорове сприйняття себе.

Пара дивиться фільм / фото: Pixabay
Пара дивиться фільм / фото: Pixabay

Компанія пояснила, що ці заходи допоможуть уберегти молодих користувачів від контенту, але не заблокують його повністю, оскільки відео, як правило, відповідають правилам YouTube.

"YouTube – це місце, де підлітки можуть навчатися, досліджувати свої захоплення, самовиражатися і знаходити себе. Ми усвідомлюємо важливу роль, яку ми граємо в їхньому житті, і з сьогоднішнього дня ми представляємо новий контрольований досвід на YouTube, який дасть батькам та підліткам можливість пов'язувати свої акаунти та отримувати загальні відомості та повідомлення”, – заявили представники.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Youtube / фото: Pixabay
Youtube / фото: Pixabay

Зміни діятимуть у всьому світі і торкнуться відео, де порівнюються фізичні риси або просуваються певні стандарти краси, ваги чи фігури.

Також під обмеження потраплять відео з макіяжем, який змінює форму обличчя, або фітнес-відео, що показують ті, що ідеалізують.

Раніше нам стало відомо, хто заробляє на YouTube? Рекордні доходи українських блогерів

Вам буде цікаво дізнатися, iOS 18 ще не вийшов, а Apple уже планує монетизувати ШІ: скільки візьме за передплату

Читайте також, Disney створили "переконливого" робота: навчився відчувати душею, а не сухими командами