Riot Games, майстри популярних ігор на кшталт League of Legends та Valorant, вирішили підкоригувати ціни на свою віртуальну валюту. Тепер гравцям з України доведеться розщедритися ще більше – ціни зростуть на 66-76%. А ось у Польщі, наприклад, ціни на валюту знизилися.

Чому така різниця? Riot хоче "збалансувати" ціни по регіонах і запобігти використанню VPN і серверних маніпуляцій, коли гравці купують валюту дешево в одній країні і продають дорожче в іншій.

Зміни набудуть чинності з 18 вересня та торкнуться всіх ігор компанії: League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, Valorant та League of Legends: Wild Rift.

League of Legends / фото: скриншот Youtube
League of Legends / фото: скриншот Youtube

У США ціни залишаться незмінними, а ось в Україні гравцям доведеться платити більше, ніж раніше:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще
  • у League of Legends та Teamfight Tactics ціни зростуть на 73%,
  • в Legends of Runeterra і VALORANT – на 66%,
  • а в League of Legends: Wild Rift – на 76%.

На Філіппінах та В'єтнамі теж відчують підвищення, хоч і не таке значне. У Колумбії, навпаки, ціни на Legends of Runeterra знизяться на 16%.

Riot Games визнає, що для гравців із регіонів з підвищенням це не найрадісніші новини, але запевняє, що зміни необхідні для боротьби з маніпуляціями та забезпечення чесних умов гри для всіх.

Нагадаємо, з виходом GTA 6 гри можуть подорожчати: очікуваний стрибок цін

Раніше ми писали про те, що з Найт-Сіті з любов'ю: CD Projekt планує розширити всесвіт Cyberpunk

Крім того, Знай.ua повідомляв про вересневий апдейт Xbox Game Pass: 5 нових ігор