Всесвітньо відомий астрологічний експерт, якого вже називають індійським "Нострадамусом" Кушалом Кумаром, озвучив новий прогноз на завершення російсько-української війни. Він зазначив, що до закінчення бойових дій очікується загострення конфлікту, яке розпочнеться вже у вересні 2024 року.

Провидець вважає, що повномасштабна війна має завершитися з травня до жовтня 2025 року.

Кушал Кумар, скріншот: YouTube
Кушал Кумар, скріншот: YouTube

Як повідомляє Daily Star, є ймовірність безпрецедентно жахливого сценарію у вересні, який може охопити період аж до кінця року.

"У травні 2025 року, ймовірно, ситуація буде врегульована. Однак із середини жовтня 2024 року може бути ще один сюрприз. Це може спричинити оточення сил, коли лінії поставки будуть обмежені або заблоковані. І це може спровокувати сумну ситуацію", - зазначив Кумар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Захисники України, скріншот: YouTube
Захисники України, скріншот: YouTube

Вказано, що війна на морі буде "однією з найгарячіших точок війни по всьому світу". Можливе відкриття нового фронту. Приблизно у травні наступного року на основних лініях зіткнення очікується заспокоєння ситуації.

Закінчення протистояння може статися будь-якої миті з середини травня до середини жовтня 2025-го.

Нагадаємо, " Доживає останні дні...": екстрасенс назвав найважливіший для України місяць.

Раніше повідомлялося, астролог пояснив, коли може закінчитися війна: важкі часи ще попереду.

Також, "Вже реалізуються...": відомий таролог передбачав можливість переговорів України та РФ.