Під кінець літа всесвітньо відомий американський репер A$AP Rocky порадував своїх відданих фанатів кліпом на пісню під назвою "Tailor Swif". Як виявилось, зйомки відеороботи проходили в українській столиці.

До зйомок залучили не лише іноземців, а й українців. Так, дівчина, на ім'я Ірина Демчук, розповіла про досвід роботи із зіркою та подробиці зйомок кліпу.

Подивитися на те, що вийшло і знімальної групи та артистів, можна на YouTube.

Відеороботу зняли у 2021 році, ще до початку повномасштабного вторгнення. За словами актриси, ніхто із присутніх до останнього не знав, яка саме зірка приїхала до Києва. Люди познайомились із репером уже тоді, коли той зайшов на майданчик.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

A$AP Rocky - Tailor Swif, скріншот: YouTube
A$AP Rocky - Tailor Swif, скріншот: YouTube

Перед початком зйомок команда артиста переконалася, що у всіх присутніх заклеєні камери на телефонах. Як зазначила дівчина, акторам заборонялося робити фото та відео з бекстейджу, щоб не розкрити зайвих деталей про кліп у мережі.

A$AP Rocky - Tailor Swif, скріншот: YouTube
A$AP Rocky - Tailor Swif, скріншот: YouTube

У той же час у Ірини склалося приємне враження про A$AP Rocky, незважаючи на його "пафосний" образ. Демчук запевнила, що на майданчику була досить тепла атмосфера, а сам артист поводився досить скромно.

"Він був досить скромний і спокійний, не було якоїсь пафосності. Можливо, вона виявлялася в чомусь іншому, але мені здається, що він трошки почував себе ніяково, тому що було дуже багато акторів", – поділилася українка.

Дівчина додала, що до участі у кліпі приєднувалися навіть звичайні мешканці будинків, біля яких відбувався знімальний процес.

A$AP Rocky - Tailor Swif, скріншот: YouTube
A$AP Rocky - Tailor Swif, скріншот: YouTube

"Багато кому кліп нагадує СРСР чи показує Україну не з кращого боку. Я хочу сказати, що артист приїхав до України не показувати Україну. Це було до повномасштабного вторгнення, коли артисти приїжджали за майданчиками, пейзажами та локаціями", – підсумувала Ірина.

Нагадаємо, "Що за дід-алкаш поряд?": після гірких сліз Насті Каменських українці не впізнали Потапа.

Раніше повідомлялося, Потап у пастці? Настя Каменських намагається "захистити" коханого чоловіка через обмеження по виїзду.

Також, "Тяжко працювали і блукали світом...": відомий співак розповів, що чекає Потапа, Яму та Дорна.