Відома українська співачка Klavdia Petrivna (справжнє ім'я Соломія Опришко) нещодавно стала жертвою інтернет-шахрайства.

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

Зловмисники створили фейкову сторінку від її імені, щоб зібрати гроші. Співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram, що хтось відкрив ще один акаунт під її ім'ям. Klavdia Petrivna опублікувала скріншоти цих фейкових профілів, підкресливши, що існує лише одна офіційна сторінка в Instagram, а інші - фейкові. Шахраї на фейкових сторінках почали збирати гроші, стверджуючи, що це благодійна акція для допомоги українським захисникам. Зірка звернулася до своїх шанувальників із закликом не довіряти такій рекламі та бути обережними. Він закликав їх перевіряти всю інформацію і не надсилати гроші на сумнівні заяви, які можуть виявитися шахрайськими.

Знову фейкова сторінка збирає кошти від мого імені. Мої любі, дуже прошу вас не вірити жодним сторінкам, окрім цієї і також нікуди, окрім офіційного збору, не переказувати кошти. До сторінки "solomiia_1307" я не маю жодного стосунку. Я з вами тут, і більше на жодній зі сторінок в Instagram - повідомила співачка.

Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube
Клавдія Петрівна, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн
Показати ще

Інцидент стався незабаром після того, як в інтернеті з'явилася інформація про те, скільки він заробив на двох концертах у київському Палаці спорту. За підрахунками журналістів, його дохід може становити кілька мільйонів гривень. Втім, це лише попередня цифра без урахування витрат і податків, і цілком ймовірно, що його реальний дохід після всіх необхідних виплат буде набагато меншим.

Нагадаємо, Марія Кондратенко пояснила чому видавала себе за Klavdiy Petrivny.

Відома співачка Klavdia Petrivna нарешті показала своє обличчя- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли Тіна Кароль допомогла розрити особу Klavdii Petrivnu.