Наші читачі вже знають, що ватажок "вовчиць" Олег Вінник абияк намагається повернутися в інформаційний простір України. Його колега Олексій Потапенко (Потап), який на початку повномасштабного вторгнення активно вів соцмережі та навіть волонтерив, а тепер живе далеко за межами України, вирішив Олега Винника трохи подразнити.

Так, днями Потап трохи посміявся з "колеги по цеху" Олега Винника, який виїхав з України і живе в Німеччині, звідки нещодавно "передав ковток свіжого повітря" українцям, розповідаючи про свій город на балконі.

Олексій Потапенко також зняв відео на балконі та наклав аудіодоріжку з голосом Винника, ці кадри репер опублікував у мережі TikTok.

Потап і Винник, скріншот: YouTube
Потап і Винник, скріншот: YouTube

"Зараз стою на балконі, тут у мене маленький город: помідори, огірочки, базилік. Як ви помітили, я стою в жилеті. У нас вітряно і навіть холодно. Хочу передати вам ковток свіжого повітря...", - каже Потап у своєму пародійне відео голосом Винника.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

@potapreal

♬ Originalton - Olegg Vynnyk

У коментарях під відео несподівано "прийшов" сам Олег Вінник, який спитав, а що ж відбувається власне з Потапом.

"Потап, з тобою все ок? Це до чого взагалі?", - написав Олег Винник (проте важливе уточнення - цей користувач не має офіційної галочки в мережі TikTok).

Коментарі, скріншот: TikTok
Коментарі, скріншот: TikTok

Коментарі, скріншот: TikTok
Коментарі, скріншот: TikTok

Не приховуватимемо того факту, що як Потап так і Винник були піддані різкій критиці передплатниками, які звернули увагу на те, що чоловіки зараз не в Україні, яка вже третій рік протистоїть широкомасштабній російській агресії.

Нагадаємо, "Я нікуди не тікав...": лідер "вовчиць" Олег Винник уперше висловився про свій від'їзд з України.

Раніше повідомлялося, "Playboy переглянула": зірка "Танців із зірками" поділилася пікантними фото.

Також, Настя Каменських показала, як їй вдалося схуднути, коли вона набрала вагу через війну: "При можливості я...".