Популярна як у соціальних мережах, так і на телебаченні українська співачка, переможниця проект "Євробачення-2016" Джамала знову втішила своїх численних шанувальників. Цього разу зірка тепло привітала свою сестру Евеліну із Днем народження.

Джамала опублікувала "сімейну" фотографію у свіжій Stories у соціальній мережі Instagram.

Stories Джамали, скріншот: Instagram
Stories Джамали, скріншот: Instagram

Відомо, що Евеліні цього року виповнилося 44 роки. На честь її дня народження Джамала виставила спільне фото із сестрою, де вони мило обіймаються, ймовірно, після одного із виступів артистки.

"Моя найкраща у світі. Я люблю тебе", – написала на фотографії співачка.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Джамала / фото: Instagram
Джамала / фото: Instagram

Як відомо, старша сестра Джамали проживає в Туреччині зі своїм чоловіком та двома дочками. Евеліна є засновницею школи мистецтв у Стамбулі, де працює вчителькою.

Варто нагадати нашим шановним читачам, що Джамала також нещодавно відсвяткувала свій день народження. Артистці на кінець серпня 2024 року виповнився 41 рік. Цього дня Джамала поділилася зворушливим повідомленням.

"Найкраще, що я могла собі подарувати на новий рік - у мене є. Ще б пак перемоги, і все!", - написала артистка.

Джамала додала, що зовсім не почувається старшим. З маленьким сином поруч їй начебто знову 23 роки.

Нагадаємо, "Хочеться народжувати": Джамала відверто розповіла про найпотаємніше бажання.

Раніше повідомлялося, "Поступово їде крыша": Jerry Heil та Вова Дантес презентували ніжний кліп, який переносить у юність.

Також, "Грудне молоко перетворилося на йогурт": тричі матуся Джамала зізналася, що довело її до сліз.