7 вересня українці чули багато вибухів, серед них і кияни. Якщо хтось думає, що знаменитості якось збентежені від цього, то це глибоке оману.

Нардеп Бужанський повідомив, що уламки дронів були виявлені на території Верховної Ради і поки що українці саркестично сміялися, Маша Єфосініні поділилася тим. що її оселя теж постраждала. До речі, квартира телеведучої знаходиться в урядовому кварталі.

Маша Єфросиніна, фото із соцмереж
Маша Єфросиніна, фото із соцмереж

Подруга Олі Полякової розповіла, як разом із сином Сашком пережила чергову атаку "Шахедів", яку російські окупанти влаштували в ніч проти 7 вересня.

Дівчина вже розповідала, що під час атак ракет чи дронів вона та її син не ігнорують тривогу. Вони ховаються за двома стінами, у вбиральні або ванній кімнаті.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Мобілізованим оголосили важливе нововведення Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

І зараз ведучий та його дитина чули гучні вибухи. Внаслідок цього в їхньому будинку навіть "тріснула" стеля. А син Єфросиніної, як і вона сама, дуже злякався.

"Сьогодні від вибухів у нас пішла тріщина на стелі. У Саші був сильний панічний напад - я не знала, як його заспокоїти, бо сама злякалася до пекучої нудоти. Я знаю, що ці гнійні трійки добиваються того, щоб ми зламалися. І чесно, я трималася за всі свої існуючі та неіснуючі сили”, - написала ведуча.

За словами ведучої, вона дуже намагається триматися. І після важкої ночі Єфросиніна та її син вирушили у гості, мабуть, до співачки Олі Полякової.

"Тримаюся на якійсь штучній мрії, вірі та словах самозаспокоєння, які промовляю собі як мантру. І на друзях тримаюся, які завжди простягають руку підтримки. Сьогодні нас до себе наказом Королеви забрала до себе не складно здогадатися хтось", - зазначила Єфросиніна.

Маша Єфросиніна і Полякова. Фото Youtube
Маша Єфросиніна і Полякова. Фото Youtube

Нагадаємо, Маша Єфросиніна нарешті зізналася в страшних сумнівах через війну: "У нас ослаблення напруги"

Раніше ми писали про те, що "Мізки на стіні...": чоловік Маші Єфросініної розкрив трагічні випадки сварок воїнів ЗСУ з дружинами

Вам буде цікаво дізнатися Оля Полякова розповіла, як збільшила груди та стегна: "У мене плюс чотири"