Волосся - це гордість будь-якої жінки, але ще дуже часто вони стають причиною її неохайного вигляду.

Іноді буває так, що дівчина доглядає свою копію, витрачає гроші на салони і дорогі кошти, але структура волосся не дозволяє їм бути блискучим і доглянутим. Це стосується власниць пухнастого і пористого волосся. То як перетворити їх на гладкі і білущі без кератину і ботоксу?

Волосся, шампунь / фото: Pixabay
Волосся, шампунь / фото: Pixabay

Блогер Енн Даннінгтон поділилася в TikTok напрочуд простим, але ефективним трюком, який варто спробувати. За її словами, якщо ваше волосся розпушилося, його можна легко розгладити за допомогою звичайної харчової фольги. Так, це не тільки засіб для запіканок, а й відмінне рішення для догляду за волоссям.

Енн стверджує, що після використання харчової фольги волосся стає гладким і блискучим. Коментарі користувачів підтверджують ефективність цього, роблячи його справжнім відкриттям для багатьох.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Волосся, фото: Знай.ua
Волосся, фото: Знай.ua

Додаткові поради щодо боротьби з пухнастим волоссям
Крім магічної фольги, є й інші способи, які допоможуть підтримувати ваше волосся в ідеальному стані:

  • Металеві гребінці: Замініть пластикові гребінці на металеві. Вони допомагають зробити волосся більш гладким і блискучим, запобігаючи його електризації.
  • Миття голови прохолодною водою: Промивання волосся прохолодною водою допомагає зберегти їх структуру і запобігти зайвій пухлісті. Тепла вода може зробити волосся більш схильним до електризації і пухнастим.
  • Зволожуючі кондиціонери та бальзами: Ці засоби необхідні для зволоження та живлення волосся. Вони роблять волосся більш слухняним і блискучим, зменшуючи його схильність до пухлості.
  • Шовкова наволочка: Спіть на шовковій наволочці. Вона не тільки подарує вам комфортний сон, але й запобігає електризації волосся завдяки своїй гладкій текстурі.

Миття голови, скріншот: YouTube
Миття голови, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що зайва вага, волосся на тілі, особливості шкіри – більше не проблема: Україну захоплює новий тренд.

Раніше ми повідомляли, що френч, блиск та квітковий дизайн: топ-5 ідей для манікюру на День знань.

Також стало відомо, що за невдалу зачіску чи манікюр можна не платити: за якісь салонні процедури не повинні вимагати гроші.