Софія Ротару на початку серпня відзначила свій 77-й день народження. Тоді вона засвітилася закордоном зі своєю родиною. У тому числі і з сином, що втік, - Русланом Євдокименком.

Тим самим, хто на початку повномашстабної війни хотів незаконно перетнути кордон України, але був спійманий на кордоні в човні. Але, як ми бачимо, покинути батьківщину йому таки вдалося, як і його синові, 30-річному Анатолію. До речі, про останнє зараз і йтиметься.

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram
Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

Внучка співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко поділилася сімейним контентом. У своєму фотоблозі Соня опублікувала свіже фото зі своєю мамою Світланою. Ймовірно, спільну відпустку сімейство вирішило провести у сонячній Італії, про що свідчать краєвиди на фото. Разом у сукнях та сонцезахисних окулярах вони сповна насолодилися неймовірною природою.

"Неділя з мамою", - лаконічно підписала кадри блогерка.

Популярні новини зараз
Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Зима буде без світла: тривожний прогноз Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Сториз Соні Євдокименко
Сториз Соні Євдокименко

До того ж онука Ротару не забула про свого 30-річного брата-музиканта Анатолія Євдокименка, який під час війни втік з України і зараз, взявши творчий псевдонім Shmn, випускає пісні за кордоном. Так, Соня присвятила новим пісням брата кілька своїх сторіс і відзначила його обліковий запис.

Сториз Соні Євдокименко
Сториз Соні Євдокименко

До речі, їхня мама Світлана також запостила в Instagram кадри мальовничої Італії та підтримала свого сина Анатолія, обравши пісні з його репертуару.

Нагадаємо, що колишній директор Софії Ротару розповів, як співачка відгуляла свій день народження: "Це те, що вона мені сказала".

Раніше ми повідомляли, що "Є ризик, що серце не витримає": астролог здивував прогнозом про Софію Ротару 2024 року.