Чиновники нарешті розкрили особу хлопця, якого виявили замерзлим у печері в Пенсільванії, США.

На прес-конференції в окрузі Беркс, штат Пенсільванія, коронер Джон Філдінг III відкрив завісу над 47-річною холодною справою.

"47 років ця людина залишалася непізнаною. Безіменна фігура", - сказав він.

"Сьогодні я маю честь оголосити, що завдяки непохитній рішучості федеральних, державних і місцевих органів влади офіс коронера округу Беркс підтвердив особу цієї людини. Його звуть Ніколас Пол Грабб, йому 27 років, він з Форт-Вашингтона, штат Пенсільванія".

Хлопець із печери, фото: WGAL
Хлопець із печери, фото: WGAL

Популярні новини зараз
Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Через одну помилку українці втратять пенсії Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

16 січня 1977 року, в розпал одного з найхолодніших місяців в історії Пенсільванії, двоє туристів виявили замерзлий труп непізнаного чоловіка, нині відомого як Ніколас Пол Грабб, на Аппалачській стежці в містечку Олбані, штат Пенсільванія.

Чоловік, який, за словами одного з користувачів X, є "точною копією" Ісуса Христа, був описаний як білий чоловік віком від 25 до 35 років з блакитними очима і рудуватим довгим волоссям. На момент смерті він мав густу месіанську бороду і загадковий шрам у формі літери "Т" на лівій стороні підборіддя.

Його навіть виявили в печері, як і його двійника Ісуса, який провів три сумнозвісні ночі за одну після свого розп'яття.

Хлопець із печери, фото: WGAL
Хлопець із печери, фото: WGAL

Чиновники заявили, що не було жодних явних ознак злочину, а самогубство було названо найвірогіднішою причиною смерті від передозування фенобарбіталу та пентобарбіталу. Влада ще не винесла остаточного рішення про причину смерті, повідомляє Fox29.

За словами офіційних осіб, Грабб служив у Національній гвардії армії Пенсільванії в роті C 1/111 піхотного полку, перш ніж був з почестями звільнений в запас у 1971 році.

За словами слідчих, за останні 15 років за відбитками пальців та рентгенівськими знімками зубів з Граббом пов'язали не менше 10 осіб.

Хлопець із печери, фото: WGAL
Хлопець із печери, фото: WGAL

Нагадаємо, що парфум протримається 24 години: як затримати аромат на тілі довше, секретні способи.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка, яка вмирає, знайшла жінку своєму чоловікові, поселила в будинку і стала з нею дружити.