Зі звичайних інгредієнтів можна приготувати смачне печиво, яке стане доповненням до чаювання.

Це печиво горішки зі згущеним молоком. Слід сказати, що приготувати їх зможе будь-яка господиня: знадобиться бажання та форма для печива.

Для приготування слід підготувати продукти:

  • Яйця – 2 штуки (якщо невеликі, то 3);
  • Вершкове масло – 200 грамів;
  • Борошно – 500 г;
  • Цукор – 120 г;
  • Сіль - щіпка;
  • Ванільний цукор – 1 пачка;
  • Варене згущене молоко – 2 банки;
  • Розпушувач – чверть чайної ложки.

Після підготовки складових можна розпочинати приготування. У глибокій мисці розбиваємо яйця, додаємо ванільний цукор, звичайний цукор та дрібку солі. Все потрібно перемішати за допомогою віночка.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Змішані інгредієнти. Фото: кадр відео

Наперед розм'якшене вершкове масло потрібно порізати на невеликі кубики і на 20 секунд поставити в мікрохвильову піч. Також можна не розтоплювати його, а використовувати м'яким. Олію потрібно додати в яйця з цукром і перемішати віночком.

До борошна слід додати розпушувач, просіяти та ввести у вершково-яєчну масу. Борошно слід вводити кілька разів, ретельно перемішуючи суміш. Як тільки масу важко перемішувати, слід викласти на поверхню і почати вимішувати. Слід пам'ятати, що борошном таке тісто не можна забивати, воно стане дуже жорстким. Після вимішування тісто потрібно покласти в миску або пакет і помістити в холодильник на одну годину.

Готове тісто. Фото: скрін відео

У кожну форму потрібно викласти по невеликій кількості тіста, надлишки треба прибрати. У духовці заповнені формі повинні бути 10-12 хвилин на 180 градусах. Горішки мають набути золотистого кольору.

Після застигання слід наповнити кожну половинку згущеним молоком і з'єднати половинки форм.

Нагадаємо, що світла немає, кондиціонера немає , а смакота є: рецепт морозива крем-брюле між двох вафельок.

Раніше ми повідомляли, що краще за свіжі: рецепт маринованих яблук у банку на зиму.

Також не зайвим буде найпростіший рецепт піци з кабачків: потрібно всього два головні продукти.