Минув уже рік з моменту виходу першого сезону "Асокі", і донедавна про другий сезон не було ні слуху, ні духу. Фанати "Зоряних війн" почали турбуватися, а хтось навіть подумав, що продовження може бути. Але, нарешті, з'явилися добрі новини – другий сезон таки намічається!

На нещодавній панелі "Зоряних воєн" на Dragon Con актриса Наташа Лю Бордіццо, яка грає Сабіну Врен, натякнула, що другий сезон уже у планах. Один із фанатів зауважив, що вона обмовилася про свою зайнятість на зйомках наступного року, через що не зможе відвідати наступну конвенцію.

"Асока" / фото: Pinterest
"Асока" / фото: Pinterest

Але є одне "але": зйомки розпочнуться лише за два роки, а це означає, що другий сезон побачимо не раніше 2026-го. Знаючи, скільки часу йде на створення таких масштабних проектів, це очікування може бути довгим.

До того ж є ще кілька факторів, які можуть загальмувати процес. Страйки сценаристів та акторів у 2023 році вплинули на багато проектів, і "Асока" – не виняток.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Плюс творець шоу Дейв Філоні зараз залучений до кількох проектів "Зоряних війн" одночасно, включаючи сценарії для фільму про Мандалорця та Грогу та свою власну "зоряну" картину. З таким графіком не виключено, що другий сезон затримається ще більше.

І хоча перший сезон закінчився на серйозному кліффхенгері, багатьом доведеться набратися терпіння – очікування може затягтися на кілька років. Однак є й позитивний момент: з такою кількістю часу на підготовку команда зможе зробити другий сезон ще кращим, ніж перший. Тож, можливо, очікування того варте!

Нагадаємо, поки 2 сезон "Уенсдей" у дорозі: 21-річна Дженна Ортега розповіла про кохання з 61-річним Джонні Деппом

Раніше ми писали про те, що геймери в екстазі: Call of Duty: Warzone повертає місто-привид, розбитий ядерними бомбами

Крім того, Знай.ua повідомляв, Юрій Ткач готує свій перший хіт, Білик погодилася допомогти: "Блюз а**єнних думок"