Репер та продюсер Бенні Бланко, який зараз зустрічається з актрисою Селеною Гомес, став володарем найнезвичайнішого педикюру. 4 вересня майстер Тахв'я показала в Instagram свій витвір мистецтва – педикюр із малюнком у вигляді перського килима на ногах Бланка.

Педикюр виглядає дуже незвичайно – він прикрашений кораловим фоном із синіми, жовтими та бордовими візерунками, а кінчики нігтів обрамлені пухнастою пухнастою бахромою, як у класичних килимах.

У Instagram Тахв'я, під ніком @nailedbytav, підписала пост:

"Перські килими, розписані вручну @itsbennyblanco".

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

До речі, сам Бенні Бланко славиться своїм яскравим стилем, і цей педикюр відмінно вписується в його образ, який включає кольорові топи і штани з принтами.

А поки що Бланко радіє своєму новому педикюру, його дівчина, Селена Гомес, святкує інше досягнення – вона стала доларовим мільярдером.

Селена Гомес із Бенні Бланко / фото: скриншот Youtube
Селена Гомес із Бенні Бланко / фото: скриншот Youtube

За інформацією Bloomberg, її статки оцінюються в 1,3 мільярда доларів. Більшість цього багатства їй принесла косметична компанія Rare Beauty. А ось ролі у серіалі "Вбивства в одній будівлі" та концертні виступи становлять лише невелику частину її стану.

Селена також активно розвиває платформу Wondermind, що допомагає людям із психічними розладами, та заробляє мільйони на рекламних угодах у соцмережах. Отже, схоже, у Селени Гомес та Бенні Бланко все складається чудово!

А ми нагадуємо, колір осені – теракота: 5 відтінків, які зроблять манікюр стильним

Також стало відомо про те, що легендарна Kesha пішла стопами Брітні Спірс і вирішила гуляти голою: "Нудно носити одяг"

Крім того, Знай.ua повідомляв, трохи фантазії і готово: манікюр кухонною губкою, який виглядає як із салону