Українці зіграли у матчі проти Албанії, та на жаль програли, після поразки багато експертів почали розбирати події матча та заявили, що у команді є два слабких ігрока.

7 вересня національна збірна України з футболу зіграла в першому турі Ліги націй. Суперником українців була команда Албанії. Україна зустрілася з Албанією на стадіоні "Epet Arena" у Празі, столиці Чехії. Українська команда програла з рахунком 1:2.

На 49-й хвилині наша команда відкрила рахунок у зустріч. Віталій Миколенко відпасував зліва на Юхима Коноплю, і Конопля в один дотик відправив м'яч у нижній кут. Проте втримати свою перевагу наші футболісти не змогли. Тоді, на 66-й хвилині, Ясір Асані забив переможний для Албанії м'яч.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Колишній тренер і відомий експерт Олег Федорчук назвав двох українських гравців, які провалили матч.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Я б їм обом поставив найнижчу оцінку! Саме вони були конструкторами нашої беззубої гри в атаці. Вони – інженери думки Реброва, тренер на них сподівається, але якщо ми продовжимо так грати, то через рік опинимося в дивізіоні нижче. Атакувальні гравці, які не загрожують воротам – це навіть не смішно. Судаков і Шапаренко гальмували гру і взагалі не загострювали" - сказав Федорчук.

Збірна України з футболу, скріншот: Megogo
Збірна України з футболу, скріншот: Megogo

Суперниками України у групі B1 є Грузія та Чехія. Грузія виграла перший раунд матчів Ліги націй з рахунком 4:1. Після першого туру Грузія посідає перше місце, за нею йде Албанія. За різницею забитих та пропущених м'ячів Україна посідала третє місце. Чехія посіла останнє місце. У другому раунді Україна зіграє з Чехією. Матч відбудеться 10 вересня.

Нагадуємо, футбольний клуб "Олімпік", шлях від футбольної академії до Першої ліги.

Легенда "Динамо" Артем Мілевський може втратити багато грошей через Лігу Чемпіонів- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, Італійський атлет простягнув три літаки на руках, тим самим побивши світовий рекорд.