Питання грошей – дуже важливе питання для будь-якої людини і найчастіше їх катастрофічно не вистачає. Однак, ймовірно, то не знаєте секрети того, як їх залучати і зберігати.

Що цікаво, це залежить від вашої дати народження, а точніше – від знака Зодіаку. Як же збирати женьги кожному з них? Використовуйте ці поради, щоб точно не відчувати потребу.

Грошовий гороскоп
Грошовий гороскоп

Овен (21 березня - 19 квітня)

Для активного та імпульсивного Овна ключ до економії - це "правило 30 днів". Якщо у вас виникає бажання купити щось дороге, запишіть це до списку та заберіть його в ящик. Якщо через 30 днів бажання не пройшло, і ви все ще вважаєте покупку потрібною, можна собі дозволити її здійснити.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Телець любить задоволення від матеріальних благ, тому "день нульових витрат" стане чудовим рішенням. Виберіть один день на тиждень, коли не витрачаєте гроші взагалі. Це допоможе вам уникнути непотрібних покупок та зміцнити фінансову дисципліну. Цього дня можна займатися безкоштовними насолодами, наприклад, здійснювати довгі піші прогулянки.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Для непостійних Близнюків ідеальний варіант – тримати основні заощадження на ощадному рахунку, а не на карті. Це ускладнить доступ до грошей та допоможе уникнути імпульсних витрат. Переказ коштів з ощадного рахунку на поточний створить додаткові кроки для здійснення покупок, що сприятиме кращому управлінню фінансами.

Рак (22 червня - 22 липня)

Емоційні Раки можуть зменшити свої витрати, використовуючи послуги доставки продуктів, які допоможуть уникнути спонтанних покупок у супермаркеті. Крім того, перевіряйте свій банківський рахунок перед покупками і намагайтеся не витрачати гроші на непотрібні речі, чекаючи на реальну необхідність у покупках.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви можуть керувати своїми фінансами, виділяючи щомісячну допомогу для витрат. Відділіть певну суму грошей на початку місяця та використовуйте її доти, доки не закінчаться кошти. Це допоможе контролювати витрати та уникнути імпульсивних витрат на предмети розкоші.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви можуть зміцнити свої фінансові позиції, займаючись дрібними ремонтами та домашніми проектами своїми руками. Самостійне виправлення одягу, приготування їжі та інші подібні заняття допоможуть скоротити витрати та накопичити гроші.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терезам найкраще підходить співпраця з фінансово грамотними друзями. Знайдіть у своєму оточенні людину, яка допоможе вам відстежувати ваші витрати та дотримуватися бюджету. Така система звітності допоможе уникнути непотрібних витрат і поліпшити фінансовий стан.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіонам слід використати стратегію бюджету "50/15/5". Витрачайте 50% коштів на основні потреби, інвестуйте 15% у заощадження, а 5% залишайте на непередбачені витрати. 30%, що залишилися, можна витрачати на задоволення, такі як подорожі та хобі.

Гроші. Кадр з ютуба
Гроші. Кадр з ютуба

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці можуть поєднувати свої захоплення подорожами з економією. Знайдіть роботу із закордонними відрядженнями або стажуваннями, щоб дослідити нові місця і при цьому не виходити за межі бюджету. Це дозволить вам насолоджуватися подорожами, залишаючись фінансово дисциплінованим.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Для Козорогів, які прагнуть розкоші, але стикаються з фінансовими обмеженнями, купівля підтриманих, але якісних речей стане гарним рішенням. Це дозволить вам насолоджуватись висококласними товарами, не виходячи за межі бюджету.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії, які люблять нестандартні рішення, можуть шукати дешевші альтернативи своїм улюбленим задоволенням. Наприклад, замініть квитки бізнес-класу на економ-клас або виберіть доступніші варіанти одягу. Це допоможе зберегти фінансову стабільність, не відмовляючись від улюблених активностей.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби, як чутливі емпати, можуть поліпшити свої фінансові навички, наслідуючи приклад успішних людей у ​​соціальних мережах. Підписка на фінансово грамотних блогерів та застосування їх порад допоможе вам краще керувати своїми грошима та накопиченнями.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Freepik
Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Freepik