Популярна українська співачка, волонтер та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва зізналася про те, у кого з колег перебуває у чорному списку, і чи взагалі отримувала погрози за свої висловлювання у бік деяких українських селебриті.

Про це вона розповіла у програмі "Неймовірна правда про зірок".

Даша Астаф'єва. Фото скріншот з Youtube
Даша Астаф'єва. Фото скріншот з Youtube

Даша з перших днів війни, незважаючи на страх та переживання, волонтерила та допомагала військовим. Вона з раннього вечора до пізньої ночі готувала обіди для територіальної оборони.

І зараз вона активно спілкується із захисниками, готувала їм у своїй програмі Такі страви разом з різними відомими медійними особистостями, і допомагає закривати різні збори на їхні потреби.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Зірку відверто дратують українські артисти, які після окупації Криму та Донбасу продовжили працювати у Росії. Зокрема під час інтерв'ю Даша згадала Світлану Лободу. Вона вважає, що вона ніколи не відмиється від тавра "зрадниці".

"Ви подивіться, як Лобода насильно лізе. Жодна аудиторія не хоче її бачити. Якщо вона жила в росії, то не будуть її тут насильно любити", - додала артистка.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Даша зізнається, що деякі українські зірки її навіть заблокували у соцмережах.

"Не тільки про Потапу та Лободу. Ти про багатьох висловлюєшся. Хто з колег тебе заблокував?", - запитала співачка ведуча програми "Неймовірна правда про зірок".

"Ну ті, кого ви називали мене і заблокували. Не погрожували. Нещодавно мені написала продюсер і попросила не говорити про артистів", - відповіла Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

Даша засуджує не лише якісь витівки колег, а й повну байдужість до того, що відбувається в нашій країні. Вона відверто не розуміє, як під час війни можна напоказ розважатись у клубах, тоді як наші захисники сидять під обстрілами в окопах.

"У мене під час війни з'явилося багато друзів військових, я не хочу, щоб вони розчарувалися вщент, у тому, що вони обрали шлях нас захищати", - зазначає артистка.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва закрила рота всім блогерам, які хочуть миру з путіним.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва після весілля поділилася з українками секретами спокійного життя.