У "Київтеплоенерго" розповіли, що необхідно зробити споживачам, щоб раціональніше використовувати теплову енергію та не переплачувати в опалювальний сезон. Інформація опублікована на офіційній facebook-сторінці підприємства.

Фахівці комунального підприємства закликали побутових споживачів до початку опалювального сезону встановити індивідуальний лічильник тепла, якщо його не було встановлено раніше.

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Такий крок дозволить раціональніше споживати теплову енергію і вберегти гаманець від зайвих витрат в осінньо-зимовий період.

"Вже зовсім скоро розпочнеться опалювальний сезон. То ж, якщо дозволяє система теплопостачання будинку, варто встановити лічильник тепла. Подбайте заздалегідь про раціональне використання теплової енергії взимку", - порадили споживачам.

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Як встановити лічильник:

  • Вибрати ліцензовану компанію, яка проведе обстеження системи опалення у квартирі та будинку та складе Акт технічної можливості встановлення лічильника;
  • Оформлений Акт технічної спроможності необхідно погодити з Київтеплоенерго;
  • Після розгляду в установленому порядку отримати погоджений Київтеплоенерго Акт технічної спроможності;
  • Замовити монтаж приладу обліку у компанії, яка має дозвіл на роботи;
  • Останній крок - замовити опломбування та постановку лічильника на облік.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київтеплоенерго" звернулося до споживачів щодо лічильників: ризикуєте переплатити.

Також наш портал інформував, перевірка лічильників тепла та води: "Київтеплоенерго" звернулося до споживачів із нагадуванням.

Крім того, ми писали, ось "звідки ноги ростуть": українцям розкрили секрет незрозумілих боргів за комуналку.