В останні дні вересня температура повітря почне знижуватись, у деяких регіонах до максимальних +15 градусів. Про це свідчать дані сервісів прогнозу погоди в Україні.

Початок осені в Україні відзначився досить теплою, а подекуди навіть спекотною, як для вересня, погодою. Втім, гуляти у шортах та футболці залишилося недовго, адже синоптики прогнозують похолодання.

Погода в Україні, скріншот з відео
Погода в Україні, скріншот з відео

Згідно з прогнозом, з 28-30 вересня у низці регіонів очікується зниження максимальної денної температури повітря до 15-16 градусів вище нуля. Вже можна діставати осінні курточки й не ховати далеко підштанники.

Приміром, у Києві похолодає з неділі, 29 вересня. Мінімальна температура очікується на рівні +13 градусів, максимальна - 16 градусів вище за нуль. На 30 вересня у столиці прогнозують 11-16 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

похолодання в Україні
похолодання в Україні

Суттєвіше похолодає у Львові. Вже 29 вересня очікується від 8 до 16 градусів вище за нуль. З 30 вересня стане прохолодніше ще на 2 градуси – 6-14 градусів тепла.

Водночас у Харкові синоптики прогнозують тепліші 29-30 вересня. Температура повітря не опускатиметься нижче 11-19 градусів тепла.

Прогноз погоди у Україні. Фото: скрін sinoptik.ua
Прогноз погоди у Україні. Фото: скрін sinoptik.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптик розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року.

Також наш портал інформував, вересень здивує мінливістю: прогноз погоди, коли чекати перших заморозків цієї осені.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні.