З понеділка, 23 вересня, у Івано-Франківській громаді стартує акція роздачі продуктових наборів для пенсіонерів та людей з інвалідністю. Це важлива ініціатива, про яку повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час свого стріму.

Про це повідомив Курс.

Важливо зазначити, що мешканці 18 сіл громади матимуть можливість отримати ці набори в Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАПах). Продуктові набори стануть підтримкою для тих, хто найбільше цього потребує, і дозволять полегшити їх повсякденне життя.

Продуктові набори, скріншот: YouTube
Продуктові набори, скріншот: YouTube

"Від понеділка з 9 по 17 годину ми традиційно роздаємо продуктові набори людям золотого віку – шістдесят плюс і інвалідам. Можна приходити з паспортом і отримувати на стадіоні “Рух”. Аде прохання в перші дні так масово не йти, тому що роздача буде два місяці, навіть більше… Всі встигнуть отримати. Будь ласка, це чергова акція допомоги. Також не забувайте, що до днів народжень людей золотого віку 70+ ми також даємо допомогу. Треба лише написати заяву в будь-якому ЦНАПі" - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Ця акція є частиною зусиль місцевої влади, спрямованих на покращення умов життя людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

Пенсіонер в інвалідному візку
Пенсіонер в інвалідному візку

Громаді важливо забезпечити увагу та підтримку своїм мешканцям, і ця ініціатива стане ще одним кроком у цьому напрямку. Якщо ви або ваші близькі потребують такої допомоги, не пропустіть можливість скористатися нею!

Раніше ми повідомляли, бабусені ялинкові прикраси коштують цілих статків.

Бабуся вимагає гроші за сидіння з онуками- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, безкоштовні двінки та інтернет, "Київстар" підготував подарунки.