Багато чоловіків часом переживають через розмір свого пеніса, і це досить поширена проблема. Такий стан, званий дисморфією пеніса, часто пов'язаний з тим, як людина сприймає своє тіло.

Але наш інтерес викликало те, що останнім часом популярність набирають косметичні операції на статевих органах.

Про це повідомили у журналі Anabel.

Ось чотири найпопулярніші процедури, які чоловіки обирають, щоб покращити зовнішній вигляд і іноді відчуття:

Операція
Операція

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

1. Skrotoks (ботокс для мошонки)

Skrotoks – це ін'єкції ботокса в мошонку, які розслаблюють м'язи під шкірою, роблячи її гладкішою і трохи нижче. Чоловіки, які спробували цю процедуру, кажуть, що вона допомагає зменшити потовиділення та підвищити задоволення від сексу.

Але лікарі попереджають: дуже розслаблена мошонка може візуально зменшити пеніс.

2. Скротопластика

Ця процедура схожа на підтяжку обличчя лише для мошонки. У ході скротопластики прибирають зайву шкіру, завдяки чому вона залишається вищою і щільнішою до тіла. Це може покращити її зовнішній вигляд і запобігти дискомфорту, викликаному зайвою шкірою.

Чоловік з безсонням
Чоловік з безсонням

3. Збільшення пеніса за допомогою ін'єкцій

Ін'єкції збільшення пеніса роблять його як товщі, а й створюють велику арку. Ці наповнювачі використовують для обличчя, а ефект може тривати від півроку до двох років. Важливо розуміти, що ці ін'єкції не схвалені для цього використання, але популярність процедури все ж таки зростає.

4. Операція з подовження пеніса

Це вже серйозна операція. Лікарі роблять розріз у верхній частині пеніса, що дозволяє його подовжити. Після цього до пеніса на деякий час прикріплюються вантажі, щоб він залишався у новому положенні. Така процедура інвазивна і далеко не завжди рекомендується, але деякі чоловіки йдуть на неї заради естетики.

Лікарі наголошують: покращення зовнішнього вигляду статевих органів – особистий вибір, але важливо пам'ятати, що ваше самопочуття та впевненість не залежать тільки від зовнішнього вигляду.

Нагадаємо, психотерапевт "лікував" дівчину від панічних атак своїм пенісом: "Як лазерний промінь..."

Раніше ми писали, вистачить жерти всяку гидоту: медики вперше виявили "харчове отруєння" на статевому члені

Крім того, Знай.ua повідомляв, міфи про розмір пеніса похитнулися через... носи: хірург розповіла, як тепер можна визначити наявність "зброї"