Челлендж у Тік-Ток полягав у тому, щоб з'їсти гострі чіпси і довше не запивати їх водою.

Трагедія сталася у Массачуетсі, США. Хлопець спробував дві тортильї, які у своєму складі містять два найгостріші перці у світі - "Нага Вайпер" та "Кароліна Ріпер". Про це повідомляє видання The New York Times.

Гарріс з'їв чіпси під назвою Paqui. Їхня упаковка на вигляд нагадує труну і коштує близько 10 доларів.

Батьки померлого підлітка звернулися до компанії, яка виробляє чіпси та попросили прибрати цей товар із полиць магазинів. Це прохання виробник взяв до уваги та пообіцяв, що цих чіпсів не буде у магазинах. Раніше ці чіпси пов'язували з хворобами людей, але смертей не було.

Популярні новини зараз
Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Терміново запасайтеся цим, поки знову не стали відключати світло: українцям дали список на зиму З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Чіпси. Фото: скрін відео Ютуб

На думку матері підлітка, саме чіпси спричинили смерть дитини. Хоча офіційних даних розтину ще немає.

Чипси. Фото: скрін відео Ютуб

Матері зателефонували зі школи та сказали, що синові стало погано. Жінка забрала дитину додому, проте за дві години відвезла її до лікарні. Але, на жаль, через деякий час Гарріс помер. За словами його мами, раніше він не мав жодних проблем зі здоров'ям.

Компанія, що виробляє чіпси, відреагувала на ситуацію та висловила глибокі співчуття сім'ї підлітка.

Нагадаємо