Заступник командира 3-ї штурмової бригади Максим Жорін висловився у своєму Telegram про те, що в українському суспільстві накопичується багато проблем, які можуть вилитися на вулиці.

Він звернув увагу на те, що в Україні все ще працює бізнес, гроші від якого течуть у кишені росіян і, зрештою, йдуть на фінансування армії рф.

Торговий центр "Skymall" / фото: Telegram
Торговий центр "Skymall" / фото: Telegram

Один із прикладів – це великий торгово-розважальний центр Skymall, прибуток якого, як з'ясувалося, йде особам, пов'язаним з росією.

"Виявилося, що прибуток від роботи ТРЦ йде особам, пов'язаним з росією. Зокрема, Федору Христенко, депутату від опзж, любителю «російського світу» та кримінальних схем, який виїхав з України ще до початку повномасштабної війни. А далі гроші йдуть прямо на спонсорування пі***ської армії", – пише Максим.

Популярні новини зараз
Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50% Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Жорін сказав, що такі проросійські діячі не повинні заробляти в Україні, і, тим більше, не мати права вирішувати питання у Верховній Раді. На даний момент протести організують переважно молодь, але він упевнений, що скоро до цього підключаться і ветерани.

Нагадаємо, військовий пропонує виховувати школярів як майбутніх захисників: "Їх просто треба дістати"

Раніше ми писали про те, що нардепи України продовжують таємно оновлювати автопарки, ігнорувати декларації та ховати покупки "за спинами" рідні

Крім того, Знай.ua повідомляв, Рада зобов'язала розкривати кошториси на будматеріали: новий закон вдарить за корупційними схемами