Якщо ви думали, що на Battlefield 2042 поставили хрест, поспішаємо розвіяти сумніви. Вже 10 вересня вийде нове оновлення, яке додасть свіжий контент та дрібні покращення у гру. Незважаючи на те, що із сезонами покінчено, DICE продовжує підтримувати Battlefield 2042.

Оновлення 8.1.0, яке на консолях буде значитися як версія 1.59, додасть два часові режими – "Breakthrough UH-60" і "Control Unlocked". Ці режими дадуть гравцям можливість спробувати всіх фахівців, зброю, гаджети і транспортні засоби, і, що особливо круто, розблокувати вертоліт UH-60.

До того ж, за виконання завдань можна буде отримувати стрічки вдвічі швидше.

Однак не обійшлося без втрат – у режимі Breakthrough вертольоти MV-38 Condor та Mi-240 Super Hind стануть недоступними, тому доведеться звикати до нових умов.

Battlefield 2042: скрін гри
Battlefield 2042: скрін гри

Популярні новини зараз
Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Що ще в оновленні?

Звісно, ​​не обійшлося без стандартних виправлень. Розробники усунули баг зі стрічками в режимі Shutdown та підправили поведінку ІІ-солдат. Нічого революційного, але дрібні неприємності, з якими стикалися гравці, буде усунено.

А що далі?

DICE вже підігріває інтерес до наступної події Dark Protocol, яка запланована на жовтень – це буде Хеллоуїнський івент, сповнений похмурої атмосфери і, напевно, сюрпризів для гравців.

Ну а тим часом фанати затамували подих в очікуванні наступної частини серії. EA вже натякнули, що нова гра стане одним із найамбіційніших проектів студії. Чутки ходять різні: хтось говорить про модель із відкритим світом, інші шепочуть про повний перехід на онлайн-сервіс. Але поки що це лише домисли – залишається чекати на офіційний анонс.

Так що якщо ви все ще в строю Battlefield 2042, готуйтеся до нових битв - майбутнє серії виглядає інтригуюче.

Раніше стало відомо про те, що осінь у Dead by Daylight починається з гучних новинок: нові скіни, розпродаж та повернення улюблених режимів

Вам буде цікаво дізнатися, Warhammer 40,000: Space Marine 2: буде ще більше місій, режимів, арен та зброї

Читайте також про новий шутер "Son and Bone": рознесіть динозаврів на шматки - ні часу, ні перезарядки