"Кажуть, їж салат і худнеш". Але не всі салати однаково корисні.

Щоб дійсно отримати користь і для здоров'я, і ​​для фігури, ось кілька хитрощів, як зробити свій салат ще краще.

Помідорний салат з часником, скріншот: YouTube
Помідорний салат з часником, скріншот: YouTube

Відмовтеся від сухариків

Забудь про грінки та сухарики у салаті. Вони тільки додають порожні калорії та швидкі вуглеводи, через що скоріше знову захочете їсти.

Додайте білок

Додай у салат горішки, сир, рибу чи курку – стане смачніше і довше не захочеться їсти. Головне – не перестарайся з кількістю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 21 травня: відчай скорпіонів та провокації левів – прогноз для всіх знаків Зодіаку Пенсіонерам готують допомогу – по 4000 грн кожному: хто у списках на виплати Соціальні виплати повністю перекроять: держава платитиме більше, але не всім Їх звільнять із ЗСУ: хто зможе піти відпочивати вже цього року
Показати ще

Не відмовляйтеся від олії

Вона допомагає вашому тілу засвоювати вітаміни з овочів та зелені, які потрібні жирам, щоб "працювати". Крім того, олія хороша для серця і допомагає тримати в нормі цукор у крові. Так що ідеально - трохи олії та крапелька оцту, і все буде як треба.

Оливкова олія. Фото: скрін youtube
Оливкова олія. Фото: скрін youtube

Додайте різні фрукти та овочі

Чим найбільше різного кидаєте в салат, тим він корисніший. Різні вітаміни і мінерали працюють краще разом. Так що міксуйте моркву, огірки, перці, броколі, горох, артишоки, полуницю, малину, груші – чим більше, тим краще.

Додайте зелень

Додайте в салат базилік, петрушку, кінзу, шпинат або листя салату - вони не тільки покращують здоров'я завдяки антиоксидантам, але і роблять смак яскравішим. Це дозволить вам обійтися без висококалорійних та не завжди корисних заправок.

Нагадаємо про кекси, які не дадуть тобі чекати: готуємо швидко, їмо відразу, рецепт.

Раніше ми повідомляли, що Рошену таке і не снилося: рецепт того самого легендарного Київського торта.

Також стало відомо, що ціла гора без рису: хитрощів для соковитих котлет, коли фаршу мало, а гостей багато.